Прокурорският син Васил Михайлов вече има 8 обвинения, сред които

...
Прокурорският син Васил Михайлов вече има 8 обвинения, сред които
Коментари Харесай

Прокурорският син от Перник вече има 8 обвинения

Прокурорският наследник Васил Михайлов към този момент има 8 обвинявания, измежду които 2 за хулигански прояви, 3 за междинни телесни повреди, 2 за леки телесни повреди и 1 за закана за ликвидиране.

Адвокатът на обвинения - Велин Велинов, настоя мярката на Михайлов да бъде изменена в по-лека, защото ставало въпрос за млад мъж, който живеел в " здрава фамилна среда ". Според него 9 месеца в ареста без присъда било принуда.

Васил Михайлов е податлив на съглашение с прокуратурата, стана ясно по време на разпоредителното съвещание, което потегли в Софийския областен съд.

От думите на юриста му Велин Велинов се разбра, че на по-късен стадий не е изключено бранителите да потърсят съглашение с прокуратурата.

Адвокатът изиска делото да бъде върнато на държавното обвиняване, тъй като материалите за делото не им били предявени след мярката за неотклонение.

Съдът се отдръпна на заседание. От 9 очевидци се яви единствено един, който сподели, че няма искания към Васил. Трима от потърпевшите предявиха и цивилен иск в общ размер на 40 000 лева.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР