Прокурорите описаха Чад Дейбъл като човек с желание за секс,

...
Прокурорите описаха Чад Дейбъл като човек с желание за секс,
Коментари Харесай

Чад Дейбъл нарече всеки, който се изпречи на пътя на мечтите му, като „зомбита“, казва прокуратурата във встъпителните изявления

Прокурорите описаха Чад Дейбъл като човек с „ предпочитание за секс, пари и власт “ и сподели, че е етикетирал хората, които са застанали на пътя на фантазиите му като „ зомбита “ и „ тъмни духове “.

Забележките бяха направени по време на встъпителните изказвания в сряда в процеса за тройно ликвидиране на Дейбъл. Той и актуалната му брачна половинка, Лори Валоу, бяха упрекнати във връзка със гибелта на някогашната брачна половинка на Дейбъл, Тами Дейбъл, и децата на Валоу, Джошуа „ JJ “ Валоу и Тайли Райън.

" Ще чуете, че в света Чад и Лори са възнамерявали за себе си, те са разпознали тези, които са застанали на пътя на фантазията им, като „ тъмни “, сподели прокурорът.

" Техните съпрузи, личните деца на Лори и всеки, който им се противопоставяше, от време на време бяха етикетирани като " тъмни духове " или даже " зомбита ". Доказателствата ще покажат, че това е комфортен роман, който дехуманизира хората който се изпречи на пътя им. “

Дейбел беше задържан през юни 2020 година, сле...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР