Прокурорът на окръг Фултън Адриан Лав не оспори, че Young

...
Прокурорът на окръг Фултън Адриан Лав не оспори, че Young
Коментари Харесай

Процесът на рапъра Young Thug по обвинения в конспирация за рекет и банди започва в Атланта

Прокурорът на окръг Фултън Адриан Лав не оспори, че Young Thug е надарен актьор, само че сподели, че той е употребявал дарбата си за по-мрачни цели, употребявайки своите песни, въздействие и изявления в обществените медии, с цел да разпространява и откри господството на неговата тайфа Young Slime Life или YSL.

„ Чрез тази музика, посредством тази благословия, доказателствата ще покажат, че Джефри Уилямс управлява тази група на хора, които предизвикаха цялостен безпорядък на окръг Фултън, ” сподели Лав пред правосъдните заседатели по време на встъпителната си тирада в понеделник.

Адвокатът на отбраната Брайън Стийл призна, че песните на неговия клиент загатват убийства на служители на реда, убити хора, опиати и пукотевица от автомобил, само че той сподели, че това са единствено думите, които е римувал и са отражение на грубото му образование, а не хроника на личните му действия.

„ Те желаят да се страхувате от музика, която приказва за убийства, опиати “, Steel сподели на журито във встъпителната си тирада във вторник. „ Това е изкуств...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР