Прокурор в Софийска районна прокуратура внесе обвинителен акт срещу двама

...
Прокурор в Софийска районна прокуратура внесе обвинителен акт срещу двама
Коментари Харесай

Двама мъже отиват на съд, заплашили с убийство жена по време на дело

Прокурор в Софийска районна прокуратура внесе обвинителен акт против двама мъже, заканили се с ликвидиране на жена в правосъдна зала по време навън съвещание на съда.

На 07.12.2022 година към 12,30 часа в постройката на Софийски областен съд на бул. „ Ген. Скобелев “ в гр. София обвинените П.Г. и Т.П. се заканили с ликвидиране по отношение на В.П. Това станало откакто подсъдимите чули наложените им от правосъдния състав присъди за осъществено закононарушение по член 144, алинея 3, вр. алинея 1 от Наказателен кодекс. Те били наказани на затвор за закана с ликвидиране по отношение на същата жена. Когато чули, че съдът им постанова ефикасни присъди, те декларирали на потърпевшата, че излязат ли от пандиза, в действителност ще я убият.

Жената се уплашила доста и подала сигнал за случилото се в Софийска районна прокуратура.

По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по чл. 144, алинея 3, предл. 1, вр. алинея 1 от Наказателен кодекс. В хода на следствието е открито, че в нескончаем интервал от време П.Г. и Т.П. са заплашвали дамата, тъй като желали дял от неподвижен парцел, благосъстоятелност на умрелия ѝ брачен партньор. Тя подала сигнал и почнало дело по случая, което завършило на 07.12.2022 година

Към момента обвинените изтърпяват наложените им ефикасни санкции по първото дело за закана с ликвидиране, отправена по отношение на дамата.

Предстои делото по импортирания в този момент обвинителен акт против П.Г. и Т.П. да продължи в Софийски областен съд.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР