Прокуратурата в Кюстендил иска постоянен арест за насилника от Бобов

...
Прокуратурата в Кюстендил иска постоянен арест за насилника от Бобов
Коментари Харесай

Искат постоянен арест за насилника от Бобов дол, който преби жена си

Прокуратурата в Кюстендил желае непрекъснат арест за насилника от Бобов дол, оповестиха за  " Фокус “ от държавното обвиняване. Спрямо 39-годишния Начо е предявено обвиняване за осъществено закононарушение в изискванията на домашно принуждение. Към момента той е арестуван за период от 72 часа, след установяването му в столицата. Предстои Районна прокуратура да изготви искане за взимане на мярка за неотклонение " Задържане под стража “, след което то ще бъде импортирано за разглеждане в Районен съд – Дупница.

На този стадий битата от брачна половинка си Таня не е подала тъжба против него. Тя е разпитана от полицията. По думите й става въпрос за битов скандал и желае мъжът й да бъде пуснат от ареста. По данни на прокуратурата в Кюстендил същото се е случило и през 2019 година, когато Таня отдръпва подадена от нея тъжба и пуска заявление Найден да не бъде разследван.

По думите на майката на побойника, синът ѝ е бил предизвикан от жена си. На противоположното мнение е майката на Таня. Според нея младото момиче редовно е подлагано на тормоз. Имало и ограничаваща заповед от 2023 година.

В фамилията на Таня и Найден има две деца. Отдел " Закрила на детето “ е сезиран по случая.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР