Прокуратурата разполага със свидетелски показания, че пребиваващия от години в

...
Прокуратурата разполага със свидетелски показания, че пребиваващия от години в
Коментари Харесай

Нови данни от разследването: Къро замесен в още поне 5 поръчкови убийства на известни мъже

Прокуратурата разполага със свидетелски показания, че пребиваващия от години в ЮАР Красимир Каменов, прочут като Къро, е гарант на пет убийства. Това оповестиха източници от следствието, представени от Българска национална телевизия.
Екип от прокурори, следователи и служители на реда от ГДНП са почнали дейни дейности по привличането на Каменов като обвинен и за един опит за ликвидиране.
Криминалистите считат, че умишленият пожар, при който през 2011 година умира Марчело Доковски, тогава началник на общинската компания „ Паркинги и подвижност “ в София, е поръчан точно от Каменов.
Живеещият в ЮАР българин е съпричастен към убийството и на различен, обвързван с паркирането в столицата върховен общинар. Става въпрос за Георги Василев, който е погубен през 2005 година Още тогава има версия, че зад покушението стоят представители на някогашната силова формация ВИС, само че доказателства не са събрани.
Според следствието – Борис Борисов, прочут като Боби Белята, който е погубен при започване на 2022-ра, също е станал жертва на убийци, свързани с Каменов.
От „ студените досиета “ са извадени събраните улики за убийството и на търговеца на земеделска продукция Стойчо Стоилов, който умира след нечовечен побой, нанесен пред жилището му в столичния квартал „ Редута “ преди 10 години. Преди да се захване с търговия, Стоилов е работил във ветеринария пункт на българо-турската граница.
Основната версия е, че съдбовният побой е поръчан поради опити на търговеца да развива конкурентен бизнес с този на Красимир Каменов, за който е известно, че управлява пред подставени лица борсата в столичния квартал „ Слатина “, както и редица други тържища за плодове и зеленчуци в страната.
На борсата в „ Слатина “ при започване на 2020 година, прокуратурата и ГДБОП, задържаха ТИР с екзотични плодове, като се оказа, че кашоните, в които са били цитрусите, са с импрегнирано огромно количество кокаин.
Заради желанията на друга знакова фигура от ъндърграунда- Златомир Иванов – Баретата, да влезе в бизнеса с фито-санитарния надзор по границите, прокуратурата и полицията счита, че Красимир Каменов е забъркан и в покушението против някогашния чиновник на отряда за битка с тероризма.
Преди 10 години, Златомир Иванов бе прострелян на излизане от Съдебната палата в София, само че оцеля.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР