Прокуратурата работи по сигнал на здравния министър Стойчо Кацаров във

...
Прокуратурата работи по сигнал на здравния министър Стойчо Кацаров във
Коментари Харесай

За какво прокуратурата проверява Бойко Борисов

Прокуратурата работи по сигнал на здравния министър Стойчо Кацаров по отношение на изявление на някогашния министър председател Бойко Борисов за имунизациите, заяви градският прокурор Илиана Кирилова.

По думите й прокурорът, който работи по преписката, сега прави персонална инспекция, като е изпратил искане до здравното министерство да получи документи за състава, производството и периода на валидност на имунизациите. " Ние чакаме да ги получим, разговарях с министър Кацаров, който сподели, че ще окаже цялостно подпомагане ", добави прокурор Кирилова. Изказването, което накара Кацаров да подаде сигнала против някогашния министър председател, е че се поставяли ваксини с изминал период на валидност "

" Не е толкоз елементарно да кажем, че е отговорен, че е направил изявление, което е внесло ужас в обществото ", уточни градският прокурор и напомни, че прокуратурата има опит със случая с проф. Асена Сербезова и е изучила претекстовете на съда, с цел да не позволява бъдещи неточности.Прокурор Кирилова добави, че откакто получат данни от здравното министерство ще се реши и до кои интернационалните институции да се насочи питане за имунизациите.Прокурор Кирилова означи още, че всеки ден в градската прокуратура се получават сигнали от жители против имунизациите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР