Прокуратурата повдигна обвинение на 17-годишния Атанас Георгиев, който преби с

...
Прокуратурата повдигна обвинение на 17-годишния Атанас Георгиев, който преби с
Коментари Харесай

Прокуратурата обвини 17-годишно момче за побоя над учител в Садово

Прокуратурата повдигна обвиняване на 17-годишния Атанас Георгиев, който преби с дървен прът преподавател по британски в Селскостопанската гимназия в Садово.

Обвинението е за безчинство, осъществено с особена смелост и цинизъм, и нанасяне на лека телесна щета. Ученикът е арестуван за 72 часа

Според проверяващите той е главният причинител на побоя, а другите двама възпитаници, които също бяха арестувани, са освободени и ще бъдат единствено очевидци.

Едното от момчетата описа в четвъртък пред Нова телевизия, че учителят се държал неприятно с някои възпитаници като обиждал по разнообразни способи в това число и за това, че са роми. По думите на различен възпитаник от учебното заведение пострадалият се държал обикновено единствено с девойките, а жестоко – с момчетата.

Директорът на учебното заведение описа, че нападнатият преподавател е в болнични, само че счита да се върне на работа, когато се възвърне. С учениците, които са в класовете на децата, взели участие в случая, ще работят психолози и чиновници от педагогическа стая.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР