Прокуратурата повдига обвинения на задържаните четирима души след сблъсъците между

...
Прокуратурата повдига обвинения на задържаните четирима души след сблъсъците между
Коментари Харесай

Прокуратурата повдига обвинения на задържаните след сблъсъците пред МРРБ

Прокуратурата повдига обвинявания на арестуваните четирима души след конфликтите сред протестиращи и полиция пред районното министерство през вчерашния ден.


До тях се стигна след митинг на партия " Възраждане " поради водната рецесия в Перник, прераснал в опит за щурмуване на постройката на министерството. При него пострадаха двама служители на реда, 40 души бяха обгазени, а други четирима задържани. Предстои да им бъдат повдигнати обвинявания за съзнателно причиняване на лека телесна щета на полицейски чиновници при осъществяване на служебните им отговорности.

Задържаните са симпатизанти на партия " Възраждане " от Пловдив и Варна, както и още двама души, за които има данни, че са хвърляли камъни по униформените.
 Четирима души са арестувани поради експанзия към служители на реда на митинга пред Министерство на регионалното развитие Четирима души са арестувани поради експанзия към служители на реда на митинга пред Министерство на регионалното развитие
Сблъсъци сред протестиращи и служители на реда пред районното министерство след опит за навлизане в постройката. Полицията употребява пикантен спрей. Двама служители на реда...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР