Прокуратурата обеща в близките да часове да направи нови разкрития

...
Прокуратурата обеща в близките да часове да направи нови разкрития
Коментари Харесай

Прокуратурата обеща шокиращи разкрития в близките часове


Прокуратурата даде обещание в околните да часове да направи нови разкрития и загатна, че те ще са свързани с Васил Божков и Цветан Василев. Говорителят на основния прокурор Сийка Милева даде брифинг преди минути, в който повтори тезите на Иван Гешев, че прокуратурата е подложена на напън, че някой желае да унищожи прокуратурата, само че че тя ще продължи да разкрива закононарушенията на политици и предприемачи. Отново имаше офанзиви и към президента. Той трябвало да отговори на доста въпроси за своите чиновници, които си партнирали с нарушители.

Милева разгласи, че напълно скоро ще бъде оповестено известие на Спецпрокуратурата. В него щяло да има нови разкрития, които щели да покажат на всички българи „ какви са ползите на лица с власт, пари и политическо въздействие. Как обвиняеими си партнират с публицисти и политици, с цел да защитят открадното от българския народ “.

Сийка Милева сподели също, че „ акцията против прокуратурата се финансира от откраднати от българите стотици милиони и милиарди левове “. Добави още, че прокуратурата поддържа правото на всички да изразят с мирни средства своето неодобрение. Но акцентира, че „ обвинени лица, формирали възприятието на недостижимост, употребяват митингите, с цел да попречат на работата на прокуратурата “.

Последните седмици сме очевидци по какъв начин тези, които българската прокуратура желае да изправи пред правораздаването, желаят да унищожат опциите за правъсодие, продължи Милева.

И разгласи, че би трябвало да чакаме нови доказателства, които „ ясно ще покажат по какъв начин представители на проведената престъпност, публицисти и дейсващи политици работят против правосъдната система, с цел да си подсигуряват недостижимост “. По думите й Цветан Василев и Васил Божков си партнират с политици и публицисти. Вярвам, че откакто разберете истината всеки български жител ще избере на коя страна да застане. На страната на закона или на страната на престъпността, заключи представителят на основния прокурор.

Очаквайте детайлности.

Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Нормална таблица " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ", " sans-serif " ; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family: " Times New Roman " ; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР