Прокуратурата е внесла протест срещу решението на Районния съд в

...
Прокуратурата е внесла протест срещу решението на Районния съд в
Коментари Харесай

Прокуратурата настоява Емили Тритинетката да не бъде пускана на свобода

Прокуратурата е внесла митинг против решението на Районния съд в Пловдив, който пусна на независимост познатия като Емили Тротинетката Даниел Йорданов против парична гаранция от 1500 лева, оповестява " 24 часа ".

На 11 май арбитър Васил Тасев реши, че няма действителна заплаха Емили Тротинетката да се укрие или да извърши ново закононарушение, и промени мярката за неотклонение в по-лека. Емили беше арестувана на 5 април дружно с Тодор Чалъков-Куката и Петко Караилиев-Чеченеца, откакто 2 дни по-рано снимаха клип в пловдивски мол, в който държат момче със специфични потребности на каишка като куче и му подмятат разнообразни предмети.

" Съжалявам, усещам се отговорна, трансформирах се в ареста. Повече няма да се фотографирам в клипове и да припарвам до такива хора. Решила съм да запиша да изучавам " Икономика с география " в университета във Варна. Не съм престъпница. Никога не съм правила на никого неприятно, аз не съм такава ”, сподели Емили пред първата инстанция. И изясни, че не се усеща добре в ареста и мисли за самоубийство. " Ако нямаше хора, които ме чакат на открито, можеше да не съм измежду вас ”, съобщи тя.

Заседанието по митинга ще бъде на 18 май в Окръжния съд. Гаранцията от 1500 лева е платена, само че на този стадий Емили Тротинетката към момента е в ареста, чака се произнасянето на втората инстанция.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР