Прокоба тегне над Анита Мейзер! Миската губи един след друг

...
Прокоба тегне над Анита Мейзер! Миската губи един след друг
Коментари Харесай

Прокоба тегне над Анита Мейзер

Прокоба тегне над Анита Мейзер ! Миската губи един след различен околните си хора, разбра HotArena.

Смъртта на основателя на " Мисис Свят " Дейвид Мармел разтресе скандалната българка с американски паспорт. Самата Мейзер изплака тъгата си в обществените мрежи, видя " България Днес ".

" Мъжа ми, майка ми, други другари, а в този момент и индивидът, който ми подаде ръка. Изтощих се да се деля с хора, които обичам ", споделя Анита. Тя споделя, че Мармел и брачната половинка му Илейн са й помогнали в най-трудните моменти. Миската лежа в пандиза за породена гибел по несъобразителност на колегата си Николай Димов.

Създателят на най-престижния конкурс за омъжени дами дава на Мейзер правото да провежда съревнование по хубост в България. Представители на стилните среди у нас упрекнаха Анита, че се е самопровъзгласила за носителка на правата, само че тогава Мармел постави точка на разногласието с писмо, в което отбелязва, че точно Мейзер е формалният представител на състезанието. Родната миска става и основен координатор и отговорник за претендентките по време на конкуренцията. През 2016 година дава отговор за провеждането на състезанието в Китай.

Мейзер нееднократно е изказвала признанията си за голямата поддръжка, която Дейвид Мармел й е оказвал. " Не мога да се примиря с мисълта, че умря и индивидът, който беше като мой татко ", тъжи Анита.

Тя отбелязва, че Мармел е бил прочут бейзболист, персонален другар с Елвис Пресли, Франк Синатра и доста холивудски звезди. Той основава най-големия конкурс за фамилни хубавици в света преди 45 години. След огромните си триумфи е поканен в организационния комитет на олимпийските игри през 1980 година и дава отговор за церемониите по откриването и закриването на игрите в Лос Анджелис. Продуцира състезанията за хубост " Мисис Америка " и " Мисис Свят ".

За да го изпрати по последния му път, Мейзер прекъсва ваканцията си в Хавай, където е на посетители на другари. " Връщам се, с цел да съм на погребението, което ще бъде огромно събитие и ще има стотици хубавици, които ще дойдат от целия свят. Ще има доста сълзи от красиви мемоари с този в действителност неописуемо популярен човек ", споделя Анита.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР