Прокламираната политика за борба срещу корупцията няма как да е

...
Прокламираната политика за борба срещу корупцията няма как да е
Коментари Харесай

Лошо! Весела Лечева с отровни думи за БСП

Прокламираната политика за битка против корупцията няма по какъв начин да е реваншизъм. Нашата цел бе да защитим държавния интерес, да се създадат инспекции по подписани контракти, които биха могли да ощетят сдруженията, на които принципал е Министерството на спорта. Възстановихме 3 млн. лв.. Говорим за контракти, които бяха противоречиви и нецелесъобразни. Това съобщи служебният министър на младежта и спорта Весела Лечева в изявление за " Лице в лице " по bTV.

В сферата на спортния тотализатор също са били открити нарушавания, стана ясно от думите на министър Лечева.
-->
За спортния тотализатор са били подписани контракти с рекламна цел, само че всичко, което е било декларирано като проект за осъществяване, не е осъществено. Сключеният контракт е бил за 1 млн. лв. – за шапки, листовки, флаери. Идеята е била да се провеждат действия на българското Черноморие, като да вземем за пример волейболни мачове, само че цените за тези мероприятия са били доста повишени. За събития, за които са нужни 20-30 хиляди лв., са били изразходвани 100 хиляди лв., изясни служебният министър на спорта и добави, че са подхванати съответните инспекции.

Накрая на въпрос, обвързван с процесите в Българска социалистическа партия, Весела Лечева счита, че партията е изгубила възможностите си оттук-нататък да се бори за първо място на избори.

Предлагат ни се същите претоплени манджи – нов Устав, промени... би трябвало да се спре с оправданията и да се направи изчерпателен разбор в Българска социалистическа партия. Не може да ти е отговорен президентът, да ти е отговорно служебното държавно управление, да са ти отговорни климатичните промени, че ти си изгубил следващи избори, приключи Лечева.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР