Производителят Promobot ще получи от сделката 56 милиона долараАвтономният обслужващ

...
Производителят Promobot ще получи от сделката 56 милиона долараАвтономният обслужващ
Коментари Харесай

Руснаци доставят 2000 робота на САЩ

Производителят Promobot ще получи от договорката 56 милиона $

Автономният обслужващ робот Promobot оказва помощ тук-там с нараснало скупчване на хора

Руската компания Promobot, основана в Перм, подписа контракт с американския производител на светодиодни лампи US Lighting Group (USLG) за доставка на 2000 робота. Сделката е на стойност 56 млн. $, заяви Комерсант.

Съгласно съглашението, USLG ще получи извънредни права за продажба на обслужващи роботи Promobot на територията на Съединени американски щати. Американската компания към този момент е превела 600 хиляди $ на Promobot и е поръчала над 2000 робота на обща стойност 56 млн. $.
още по тематиката
Договорът е за период от 5 години и се явява най-голямата обществена договорка на пазара за сервизни роботи, твърди Promobot. Предвижда се отваряне на сервизен център в Кливланд, щата Охайо и индустриална линия за електроника и елементи за роботите Promobot.

По думите на Алексей Южаков, ръководител на борда на шефовете на Promobot, вследствие на договорката може да се приказва за пълноценно наличие на компанията на американския пазар.

Автономният обслужващ робот Promobot може да работи тук-там с нараснало скупчване на хора, като оказва помощ за навигацията, поддържа връзка и дава отговор на въпроси, превежда промоционални материали и запомня всеки човек, с който е контактувал.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР