Производителят на уреди от висок клас Dyson заяви, че ще

...
Производителят на уреди от висок клас Dyson заяви, че ще
Коментари Харесай

„Dyson“ изгражда нов завод за батерии от следващо поколение в Сингапур

Производителят на уреди от висок клас Dyson съобщи, че ще открие нов цех в Сингапур за произвеждане на акумулатори от последващо потомство, както и нови уреди на други места, с цел да подтиква проучванията си в региона на изкуствения разсъдък и създаването на програмен продукт.


С размерите на 53 баскетболни стадиони Dyson съобщи, че новият цех се чака да проработи изцяло до 2025 година и ще бъде най-значителната му инвестиция в съвременно произвеждане, заяви Агенция Франс Прес.

Компанията съобщи, че проучвателен екипи са работили в международен мащаб по патентована нова технология за акумулатори, които ще бъдат сглобявани в " умна, цифрова среда ".

Dyson - прочут със своите прахосмукачки без торбички, наред с други джаджи - стартира своята вътрешна стратегия за акумулатори преди повече от десетилетие, целяща да ги направи по-устойчиви и енергийно плътни.

Освен новия цех, компанията със седалище в Сингапур разкри и проектите си за основаване на центрове за научноизследователска и развойна активност в Обединеното кралство и Филипините, които са част от петгодишния ѝ капиталов проект на стойност 2,75 милиарда паунда (3,4 милиарда долара).

Компанията не посочи какъв брой ще коства самият нов цех за акумулатори.

Изследователите в новия център във Филипините ще се концентрират върху изкуствения разсъдък и роботиката, наред с други области, и компанията съобщи, че има намерение да наеме в допълнение 450 инженери.

Очаква се центърът за научноизследователска и развойна активност в Бристол да " работи по набор от артикули, които се простират 10 години напред в бъдещето ", съобщи електронният колос.

" Софтуерът, свързаността, изкуственият разсъдък и патентованите нови софтуерни акумулатори ще зареждат идващото потомство технологии на Dyson ", съобщи създателят на компанията, милиардерът откривател Джеймс Дайсън. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР