Производителят на луксозни спортни електромобили Polestar обяви, че доставките на

...
Производителят на луксозни спортни електромобили Polestar обяви, че доставките на
Коментари Харесай

Polestar с рекордни доставки за тримесечието

Производителят на първокласни спортни електрически автомобили Polestar разгласи, че доставките на марката през третата четвърт на 2023 година са достигнали рекордното за историята на компанията равнище от 13 900 единици, което е с 50% повече в съпоставяне със същия интервал на 2022-а.

Доставките на Polestar за първите девет месеца на 2023 година са били 41 700 единици, което съставлява нарастване от 37%.

На фона на идното пазарно лансиране на напълно новия Polestar 4 през последното тримесечие на годината в Китай, от марката чакат годишно равнище на доставките си сред 60 000 и 70 000 единици.

" Постигнахме мощна четвърт и чакаме високи индикатори за останалата част на годината, като продължаваме на приоритизираме съотношението предлагане-цена пред размера за нашия бизнес ", разяснява Томас Ингенлат, изпълнителен шеф на Polestar. " Скоро ще разполагаме с привлекателна гама от три отличителни автомобила, включително два първокласни SUV, всеки един от които ориентиран към извънреден първокласен сегмент на електрически автомобили. С това, Polestar навлиза във трогателен нов интервал ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР