Производителят на луксозни електрически автомобили Polestar разпространи информация за изцяло

...
Производителят на луксозни електрически автомобили Polestar разпространи информация за изцяло
Коментари Харесай

Polestar O₂ : Концепция за електрически роудстър от ново поколение

Производителят на първокласни електрически коли Polestar популяризира информация за напълно нова концептуална разработка, наречена O₂.

Polestar O₂ показва вижданията на марката за един 100% електрически роудстър от ново потомство, който е създаден въз основата на неповторима алуминиева платформа и към концепцията за това да бъде допустимо най-отговорен към околната среда.

" Polestar O₂ е нашата визия за една нова епоха на спортните коли ", разяснява Максимилиан Мисони, шеф-дизайнер на Polestar. " Комбинирайки удоволствието от ръководството без таван с непорочност на електрическата подвижност, това отключва един нов микс от страсти в автомобила. Но сходно на всичките ни останали коли, ние сме за освен това от ускорения в права линия. Истинското наслаждение стартира когато започнеш да завиваш ".

Във вътрешността на Polestar O₂ са употребявани рециклирани материали, а за направата на огромна част от детайлите по интериора е употребена техниката mono-material- приложимост на един тип материал за направата на разнообразни по функционалност и предопределение съставни елементи.

През идващите три години, Polestar ще стартира на пазара три нови коли, като първата от тях ще забележим още през тази година.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР