Производителят на автомобили променя бизнес модела сиПрез миналата година Opel

...
Производителят на автомобили променя бизнес модела сиПрез миналата година Opel
Коментари Харесай

София Франс Ауто е новият вносител на Opel в България

Производителят на коли трансформира бизнес модела си

През предходната година Opel е продал в България над 1000 нови автомобила
(снимка: Groupe PSA)

Opel разгласи нов бизнес модел за България, в сходство със стратегическия проект PACE!, целящ по-голяма еластичност и успеваемост на европейските пазари . Производителят на коли поверява ръководството на бизнеса си у нас на София Франс Ауто, която ще бъде партньор-вносител в страната.

Договорът сред двете компании към този момент е подписан. След привършване на договорката, София Франс Ауто ще стане формален вносител на Opel за България. Кога ще се случи това зависи напълно от утвърждението на държавните регулаторни органи, прецизираха от Opel.

Настоящите чиновници на Opel също ще бъдат трансферирани в новата компания, според настоящото законодателство, най-късно досега на завършване на договорката.

„ Това е следващото решение в сходство с задачите на нашия стратегически проект PACE!, който ще направи бизнеса ни в редица европейски страни по-гъвкав, ефикасен и конкурентен ”, разяснява Ксавие Дюшмен, ръководещ шеф „ Продажби, следпродажбено обслужване и маркетинг ” на Opel/Vauxhall.

София Франс Ауто е формален вносител на Peugeot от 27 години, като през този интервал компанията е продала близо 56 000 нови автомобила с марките Peugeot и DS в България.

През 2019 година Opel продаде над 1000 автомобила на нашия пазар. С новата организационна конструкция немската марка, която е благосъстоятелност на Groupe PSA от 2017 година, желае да реализира резистентен растеж в страната през идващите години.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР