Производител на роботи за секс разказа за това, какво предпочитат

...
Производител на роботи за секс разказа за това, какво предпочитат
Коментари Харесай

"Зрялата Марта" или "Дивата Уенди": Какви секс роботи предпочитат купувачите

Производител на роботи за секс описа за това, какво избират неговите клиенти. Оказа се, че те са доста претенциозни към всичко:от цвета на косите до особеностите на тялото на куклата.
Журналистите от изданието The Sun разговаряха с представители на американската компания True Companion, която стана международно известна с помощта на това, че пусна първия в света секс робот Roxxxy, с цел да схванат какви желания имат техните клиенти сега.

Оказа се, че като цяло усетите на клиентите към секс играчките с цена от съвсем 10 000 $ се разминават много. За такава цена на клиентите се предлага голям избор от варианти. Към тях се отнасят прическите, цвета на кожата, грима и даже дизайна на миглите.

При това описът с екстрите непрекъснато пораства, въпреки всичко новите клиенти дават и нови оферти за това, по какъв начин би трябвало да наподобява тяхната роботозирана държанка.

Най-популярни са тъмните коси и сините очи, както и загорялата кожа.

Инженер на компанията описа, че мъжете избират роботите с обилни форми, като става въпрос освен за размера на гърдите. Интересно е, че на практика всичките клиенти желаят лицето на андроида да е с хубав грим.

В хода на производството на роботите те може да бъдат снабдени освен с външни отличителни белези, само че и с " вътрешни " качества: ползи, усети и темперамент. В множеството случаи инженерите обезпечават опцията за превключване на настройките и характера на роботите по избор на клиента.

Най-много на мъжете се харесва, когато роботът работи нежно, ласкаво и грижовно (моделът " Зрялата Марта " ).


На второ място по известност се подрежда " Дивата Уенди " - доста дейна и рискована мацка. Тя обича всевъзможни опити и е подготвена на безусловно всичко, което изиска клиентът.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР