Прогресът на Тотнъм продължава, след като шпорите отнесоха Нюкасъл с

...
Прогресът на Тотнъм продължава, след като шпорите отнесоха Нюкасъл с
Коментари Харесай

Прогресът на Тотнъм продължава: Шпорите се развихри срещу Нюкасъл и вече е в топ 4

Прогресът на Тотнъм продължава, откакто " шпорите " отнесоха Нюкасъл с 5:1. Лондончани записаха пета победа в последните си шест турнирни срещи и краткотрайно се изкачиха на четвърто място.
Снимка: БГНЕС  Прогресът на Тотнъм продължава:
В релативно равностойно първо полувреме Нюкасъл поведе след попадение на Фабиан Шер от фал в 39-ата минута. Бен Дейвис обаче изравни малко по-късно. След почивката тимът на Антонио Конте тотално доминираше и означи три гола до 63-ата минута. Мат Дохърти, Хюн-Мин Сон и Емерсон Роял се разписаха. Седем минути преди края влезлият като запаса Стивън Бергвайн оформи крайното 5:1.

Снимка: БГНЕС  Прогресът на Тотнъм продължава:
Нюкасъл записа трета поредна загуба, само че продължава да е на солидна отдалеченост от зоната на изпадащите. Единствената причина за това е, че тимовете зад " свраките " също не печелят точки.
Снимка: БГНЕС  Прогресът на Тотнъм продължава:
" Шпорите " има преимущество от началото, само че не успяхава да преодолеят отбраната на противника. Гостите бяха добре проведени и не допускаха положения пред вратата си. След като се оправиха с първичния опит за напън на противника, те изнесоха играта и даже съумяха да поведат. Шер откри резултата в 39-ата минута, откакто се разписа от директен свободен удар. Тотнъм съумя да изравни бързо, откакто Бен Дейвис засече центриране на Сон.
Снимка: БГНЕС  Прогресът на Тотнъм продължава:
В началото на второто полувреме тимът на Конте стигна до цялостен поврат, откакто Дохърти с глава прати топката в мрежата. От тук нататък стартира интервал, в който Тотнъм се развихри и сподели силата си в офанзива. Сон усили задатъка на " шпорите " след подаване на Кулушевски, а Емерсон означи първия си гол в британския футбол, откакто се възползва от центриране на Дохърти.
Снимка: БГНЕС  Прогресът на Тотнъм продължава:
Хари Кейн не съумя да се разпише, само че имаше голям принос за успеха. Той постоянно се връщаше и участваше в построяването на офанзивите, а на няколко пъти се отличи с превъзходни подавания. При едно от тях той изведе Сон на прелестна позиция, само че южнокореецът не съумя да приключи. С оглед на сериозната преднина Тотнъм понижи темпото, само че все пак стигна до още един гол. Седем минути преди края Бергвайн, който се появи на терена малко по-рано, бе изведен от Сон и направи резултата 5:1.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР