Програмният съвет на Българското национално радио е забранил излъчването на

...
Програмният съвет на Българското национално радио е забранил излъчването на
Коментари Харесай

БНР забрани излъчването на интервюто на Митрофанова пред Волгин

Програмният съвет на Българското национално радио е забранил излъчването на изявлението с съветската посланичка Елеонора Митрофанова, което бе планувано за през днешния ден. Това стана ясно от фейсбук обява на радиоводещия Петър Волгин. Информацията, че той е записал изявление с нея в петък, бе доказана пред „ 24 часа “ от БНР.

„ Делян Пеевски възрази против присъединяване на дипломат Елеонора Митрофанова по Националното радио. Програмният съвет на БНР забрани излъчването на изявлението с нея. Казаха ръководителите, че сред двете неща нямало връзка. Вие по какъв начин мислите “, написа Волгин.

В петък във фейсбук страницата на Волгин бе рекламирано посещение на посланичката. Последва вълна от неодобрение в обществото. Интервюто с Митрофанова в действителност е било записано през вчерашния ден следобяд в БНР, потвърдиха оттова пред „ 24 часа “. Явно някой се е побоял, че в случай че на следващия ден тя гостува онлайн, ще има ексцесии.

„ Изразявам огромната си паника от анонса за идно посещение на съветския дипломат в ефира на една от най-влиятелните публични медии – БНР.

Именно този представител на Кремълския режим, против чиито невиждана надменност и неуважение на правовата страна неведнъж сме възразявали. Представител на държава-агресор, която с изключение на въоръжена война против Украйна, води хибридна война против Европейски Съюз и НАТО. Посланик Митрофанова, която заключва православен храм, назидава и оспорва решения на нашата страна и Европейски Съюз “, споделя Пеевски в своя позиция, публикувана от пресцентъра на партията.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР