Прогнозите на астролозите сочат доста проблемен край на месец юли

...
Прогнозите на астролозите сочат доста проблемен край на месец юли
Коментари Харесай

Пълен ад до края на юли за 2 зодии

Прогнозите на астролозите сочат много проблематичен завършек на месец юли за две зодии.

 

Напук на упованията им за летен отдих, се задават съществени неприятности. Освен това поради компликациите, пред които ще бъдат изправени се чака и душeвността им да се разклати много съществено.

 

Ето и кои са двете зодии, които няма да са в по никакъв начин преференциална позиция в края на месеца:

 

Овен

Завистниците ви ще създадат всичко допустимо да се неуспехите, което ще ни навлече съществени неприятности. Бъдете изключително деликатно да не ударите дъното, защото ще привлекат в тяхна поддръжка и хора, които са ви близки. Избягвайте да споделяте проектите си с който и да било, единствено по този начин никой няма да може да ви навреди, най-малко в това отношение. Не е изключено да се опитат да ви излъгват с документи, тъй че не подписвайте нищо, преди да се консултирате с адвокати.

 

Стрелец

Съществува сериозен риск да си спретнете величествен скандал с обичаните ви хора. Фактът, че неведнъж сте сприхави може да окаже отрицателно въздействие на връзката ви. Съветът на астролозите е да успокоите нервната си система, защото в противоположен случай рискувате да останете сами.

Ако продължавате да упорствате, безспорно ще се озовете в епицентъра на величествен скандал. Затова преди да кажете или извършите каквото и да било, помислете деликатно.

Инфо: jenata.blitz.bg

 

Тагове: зодии астролози ад проблеми неприятности
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР