Профибоксьорът Кубрат Пулев заяви, че до края на седмицата трябва

...
Профибоксьорът Кубрат Пулев заяви, че до края на седмицата трябва
Коментари Харесай

Кобрата готов да целуне и жена с Covid-19

Профибоксьорът Кубрат Пулев съобщи, че до края на седмицата би трябвало да стане ясно дали ще има мач против Антъни Джошуа за международната купа в категория IBF или не. Пулев  даде конференция, на която съобщи, че от Sky Sports са били доста разочаровани, че е оповестил дуела авансово в своя Facebook, защото за момента няма нищо публично. 

Пулев обаче е безапелационен, че макар, че няма нищо оповестено публично той се приготвя за срещата с британеца. 

„ Готов съм даже с болна от ковид жена да се целуна “, разгласи на подбив Кобрата по време на специфичната си конференция в София. На нея той разгласи подписването на нови спонсорски контракт и приказва за подготовката си преди историческия мач в тежка категория против първенеца на WBA, WBO, IBF и IBO Антъни Джошуа на 12 декември в Лондон.

" Когато пуснах обявата във своя фейсбук, в Англия и от Sky Sports скочиха за това, че съм оповестил мача авансово. Това значи, че към този момент срещата към момента не е оповестена публично. Аз въпреки всичко си имам контракт и по тази причина в този момент нямам право да приказвам нищо по отношение на идната среща. Очаквам напълно скоро да разгласят мача. Въпреки че нищо не е оповестено публично, аз въпреки всичко упражнявам и се приготвям сносно. Не е елементарно да се провежда сходен мач. Към края на седмицата би трябвало да стане ясно дали ще има мач, или няма да има ", сподели Кобрата.

" Коментирали сме " O2 Арена " в Лондон, само че генерално за мен няма значение къде е позициониран кръга. Важно е какво се случи в него, стига да се стигне до мач. Джошуа си е Джошуа, само че ние хората обичаме да възвеличаваме избрани персони. Анди Руис беше 8-ми в ранглистата и с един мач стана първи. Животът е един трагичен филм, тъй че човек би трябвало да е положителен и да остане спокоен. Аз мощно имам вяра в личните си сили и не считам, че публиката дотам може да помогне. Ако един състезател е съсредоточен и задоволително добре квалифициран ментално и физически, даже цялата аудитория да е против него, това може единствено да го стимулира ", добави той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР