Професорът от Харвард“ Ави Льоб отдавна споделя, че приема по-сериозно

...
Професорът от Харвард“ Ави Льоб отдавна споделя, че приема по-сериозно
Коментари Харесай

Създават устройство за висококачествени изображения на НЛО

Професорът от „ Харвард “ Ави Льоб от дълго време споделя, че приема по-сериозно търсенето на извънземен живот. Той даже постоянно увещава сътрудниците си да се отнасят по-сериозно към проучванията на неидентифицирани летящи обекти (НЛО).

Сега Льоб декларира, че се надява да събере „ изображения с висока разграничителна дарба “ на НЛО през идващите няколко години. Това показва той в ново изявление за Guardian.

„ Наистина желая идващото потомство да бъде свободно да разисква тази тематика и тя да стане част от мейнстрийма “, разяснява Ави Льоб пред вестника. „ Надявам се, че ще получим изображения с висока разграничителна дарба на нещо извънредно през идващите година или две. “

В момента ученият оглавява плана „ Галилео “, в който екип от повече от 100 учени основава мрежа от комплицирани телескопи за сканиране на небето за извънземни. Според Guardian, първият телескоп ще стартира да работи от покрива на обсерваторията на Харвардския лицей това лято, оборудван с инфрачервени камери, работещи 24/7, радио датчик, аудио датчик и магнитометър за разкриване на невизуални обекти.

„ Поемаме по неизминат път, тъй че може да има ниско висящи плодове, които никой различен не е брал “, сподели Льоб. По думите му, снимането на мощни доказателства за НЛО, в това число изображения с висока разграничителна дарба, ще привлекат по-млади учени, изплашени от „ по-възрастната, по-цинична навалица “.

А тук ще намерите още!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР