Професор от щатския университет на Аризона говори за делото си,

...
Професор от щатския университет на Аризона говори за делото си,
Коментари Харесай

Професор от щата Аризона съди университета за обучение по DEI, казва, че е бил помолен да `деколонизира` класната си стая

Професор от щатския университет на Аризона приказва за делото си, ориентирано против университета поради неговото многообразие, правдивост и приобщаване (DEI) образование, като се твърди, че е употребявал „ публични пари “ за поощряване на расистки хрумвания.

Д-р. Оуен Андерсън, който е преподавал философия, религиозни науки и теология в университета повече от 20 години, се причисли към " Fox & Friends ", с цел да разиска за какво е решил да заведе дело дружно с The Goldwater Institute, консервативна организация с нестопанска цел.

„ Това е първият път, когато имах потребност от образование по DEI и това, което беше недопустимо за това съответно образование, е, че то разделя хората въз основа на раса и по-късно приписва виновността въз основа на цвета на кожата “, сподели Андерсън Лорънс Джоунс и Ейнсли Ърхард в петък.

„ Това е същността на расизма. И по този начин, ние имаме щатски закон в Аризона, който не разрешава на държавните организации да употребяват обществени средства за препод...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР