Професор Иво Христов, депутат от БСП за България, гостува в

...
Професор Иво Христов, депутат от БСП за България, гостува в
Коментари Харесай

Депутатът Иво Христов: Истанбулската конвенция и пренаписването но учебниците ще превърнат народа в стадо


Професор Иво Христов, народен представител от Българска социалистическа партия за България, гостува в предаването " Лице в лице " по БТВ. Водещата Цветанка Ризова го помоли да изясни тезата си за това, че " България се намира в " точка на незавръщане ".

Това е метафорично казано, отговори депутатът. Това е, когато няколко разнопосочни събития се съберат в една точка и след което системата престава да съществува като система. За България това е смяната на историята и пренаписването на учебниците и Истанбулската спогодба - на пръв взор несъвместими неща, в действителност са безусловно съвместими. Това са две страни на еднакъв развой - за превръщането на народа в стадо за по-лесна операция. 

Който дефинира сегашното дефинира и предишното. Бъдещето и предишното постоянно могат да бъдат пренаписвани по този начин, както господарите на деня желаят. Ако тези 45 години са били неук смут, не знам ние по какъв начин въобще съществуваме. 

Това в този момент не е пренаписване, а тенеденционно превръщане на визиите. Историята не е черна и бяла, тя е всякаква. Нека забележим бездната на процесите, пред които сме изправени. Настъпват техногенни произшествия, а няма експерти, които да ги преборят. 

Има експанзия на улицата, в учебно заведение, за едно засичене с кола, хората са подготвени да убият ближните си. 
Президентът сподели на глас, че царят е гол. Кого ще накажем - този, който го е споделил?!
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР