Професионалисти със сериозни качества и висок морал. Такива ще са

...
Професионалисти със сериозни качества и висок морал. Такива ще са
Коментари Харесай

БСП реши за кандидатите й на изборите: професионалисти с качества и висок морал

Професионалисти със съществени качества и висок морал. Такива ще са претендентите за евродепутати, които Българска социалистическа партия ще избере, съобщи преди днешния конгрес на соиалистическата партия Филип Попов, член на Националния съвет.

" С чист морал хора, специалисти, несъмнено, всеки в своята област, стопанска система, право, медицина, да одобряват политиките на Българска социалистическа партия. Сега ще приемем платформи за идните избори - както европейските, по този начин и тези за народен парламент. Ние постоянно одобряваме политики - нещо действително за хората, не се занимаваме със кавги, които тресат, към този момент разглобената сглобка ", разяснява Попов, представен от бТВ.

Връзката сред двата Народното събрание е доста значима, посочи Румен Гечев. Затова би трябвало да има добър синхрон сред българските представители в Брюксел и националния парламент, сподели той.

" Много от решенията, които взима националният ни парламент, се съобразяваха с европейски наставления и правила. Ние някак си българите до момента подценяваме това, което се взима като решение в Брюксел.

Ще ви дам образци - равнища на акцизи, системи на данъчно законодателство, дотации за селското стопанство, планове за възобновяване, стабилно развиване, т.е. ние би трябвало да си свършим работата в Брюксел първо, защото там задават параметрите, където националните парламенти в границите на параметрите вземат решения ", сподели Гечев (той беше министър в кабинета на Жан Виденов - б.р.).

На пленума се чака още водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова да направи доклад за работата на парламентарната група и дефинитивно да бъде одобрена предизборната платформа за европейските избори, откакто са систематизирани всички оферти от структурите на партията.

Социалистите ще одобряват критерии за номинация на народни представители в 50-ото Народно заседание.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР