Проф. Здравко РайковБившият премиер Денков, известен и с това, че

...
Проф. Здравко РайковБившият премиер Денков, известен и с това, че
Коментари Харесай

Ще изпратим ли на изборите отново бандити във властта?

Проф. Здравко Райков

Бившият министър председател Денков, прочут и с това, че стана учен до момента в който бе министър на образованието, в този момент най-активно се е заел с идеализиране на своето ръководство. Наляво и надясно той се перчи с невероятните постижения на държавното управление, което просъществува към 10 месеца.
В изявление за американската медия Politico той се похвали, че неговото прозападно и проукраинско държавно управление, е съумяло най-накрая да понижи енергийната взаимозависимост на страната ни от Русия. То е избрало американска компания за обезпечаване на горивото за атомната централа в Козлодуй. При неговото ръководство са депортирани и над 80 съветски шпиони, които са се представяли за дипломати. Правителството е  оказвало непрестанна и голяма военна помощ на киевския режим.
Денков ще запомним с изключение на като безжалостен русофоб още и като буен поддръжник на цензурата. Пред Politico някогашният министър председател споделя, че неговото държавно управление е  стартирало стратегия за битка с „ съветската агитация “. То е оказвало напън върху националните медии да ревизират обстоятелствата, изключително за изказвания на проруски политици.
Денков даде изявление и за друга западна медия – английската Financial Times. В него той декларира, че корупцията и съветската интервенция си вървят ръка за ръка в България. Според него огромна част от съветското въздействие е идвало посредством корупция.
Никак не е мъчно да си разбираем за какво е този безумен интерес освен на учения, само че и на „ елитите “ на антибългарските партии „ Демократична България “, „ Продължаваме промяната “, ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи, към тъй наречените „ съветска интервенция “ в България. По този метод те желаят да

отклонят вниманието ни от невероятните злоупотреби

и чудовищните по размера си корупционни практики, които през последните години тъкмо те осъществяваха в страната ни. Заради предизборната обстановка, в която се намираме, в общественото пространство зачестиха и обвиняванията, които едни партийни „ елити “ насочат към други. Посредством тях пиарите, обслужващи тези мафиотски организации, се пробват да дискредитират „ непознатите “ и да идеализират „ своите “.
За нас – простосмъртните българи, има смисъл деликатно да следим за това, какви са ги вършели, до момента в който бяха в коридорите на властта „ националните избранници “. Сега се появяват от ден на ден доказателства за невероятната им тъпотия, лакомия, невиждана безочливост и цинизъм, непреставаща корист със служебното състояние, за тесните им контакти с контрабандисти и прочие В името на плячкосването на националното ни благосъстояние, тези партийни „ елити “ ни показват цялостно

неуважение освен на етични, само че и на правни правила

Днес евентуално малко на брой у нас си спомнят за скандалния запис от сборището на водачите на „ Продължаваме промяната “, изнесен от депутата Радостин Василев. В него тарикатите, пристигнали на власт с помощта на несъответстващи гласоподаватели и истерично виещи за „ съветска опасност “, се хвалят и с това, че служат не на български, а на непознати ползи. Заради прецизното осъществяване на нарежданията на западните си господари, последните си затварят очите пред мафиотските им осъществявания. Ето думи на Асен Василев от скандалния запис: „ Министрите са утвърдени от посолствата… ДАНС, НСО, основният секретар на Министерство на вътрешните работи – това са наши хора, които са избрани от посолството, дори имената са синхронизирани с посолствата. “ А в типично неговия жанр Кирил Петков произнася: „ Моралът не е единственият аршин, по който се правят оценка хората! “
Съпредседателите на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков и Асен Василев, Васил Величков – човек на съпредседателя на „ Демократична България “ Христо Иванов и депутата от „ Да, България “ Божидар Божанов, са командвали

кои компании да завоюват публични поръчки

Това разбираме от някогашния министър на електронното ръководство Александър Йоловски. Той и фамилията му са били заплашвани от тези облици, в случай че не извършват прецизно заповедите им. Това е почнало незабавно, откакто „ кабинета Денков “ идва на власт. Премиерът е бил наясно какви ги правят съратниците му от двете измислени партийки, т.е. и той е част от мафиотските им осъществявания.
Шайката от „ Демократична България “ и „ Продължаваме промяната “ най-безцеремонно употребява властта, до която се добра, с цел да санкционира всички, които и пречат да плячкосва национално благосъстояние. И в същото време позлатява тези, които безрезервно и чинно извършват заповедите й. Достъпът до финансиране на разнообразни планове на организации и ведомства да вземем за пример, е бил затруднявано по всякакъв начин, в случай че техните ръководители не са се съобразявали с капризите на някогашния финансов министър Асен Василев. А контрабандисти нахлуват в коридорите на властта, единствено тъй като обезпечават дебели пачки за видни „ демократи “ и „ евроатлантици “.
Партийни вождове, които до неотдавна единно действаха в името на запазване на постовете си във властта,

в този момент се изправят един против различен, с цел да печелят гласоподаватели

И по този начин ни дават нови доказателства за това, че в действителност приключени бандити ни ръководят. Делян Пеевски е известна личност у нас, само че не толкоз в чужбина. Ето за какво Financial Times го показва в света като индивида, който е бил глобен от Съединени американски щати поради „ необятната си роля в корупцията в България “. Обединеното кралство е последвало този образец през 2023 година, като е декларирало, че Пеевски „ е взел участие в опити за придобиване на надзор върху основни институции и браншове на българското общество посредством подкупи и потребление на неговата медийна империя “.
Вероятно с цел да почисти репутацията си от насъбрани негативи, в този момент Пеевски е ревнив евроатлантик и супер русофоб. Любопитно е по какъв начин този облик разяснява фотосите на някогашния основен секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев, депутатът от „ Продължаваме промяната – Демократична България “ (ПП-ДБ) и някогашен вътрешен министър в кабинета „ Петков “ Бойко Рашков, с обвинения за присъединяване в проведена незаконна група за контрабанда, търговия с въздействие и подкупи Стефан Димитров: „ На фотосите е целият „ хайлайф “ на ПП-ДБ, в другарски, да не кажа в особени, положения с контрабандисти! Българските жители би трябвало да видят кой открадна техните пари. Всичко това се се случило под управлението на Асен Василев. Такъв скандал България не е виждал! Такова нещо в страната не се е случвало – планини от кеш и партия на пудела. “
Парадоксът е в това, че стотици хиляди гласоподаватели у нас към този момент повече от три десетилетия съзерцават покорно, по какъв начин приключени бандити на власт ги унищожават.

И не престават с ентусиазма на мазохисти

при всеки нови избори още веднъж да ги изпращат на основни позиции в ръководството. Наистина е удивително, какъв брой доста от тях не схващат простичката истина: основният претекст, който тласка несъответстващи откъдето и да ги гледаме недоразумения да се стремят да се осъществят в политиката, е мерака им да плячкосват. А красивите приказки за народна власт, независимост, европейски полезности и така нататък, не са нищо друго, с изключение на въпиещо двуличие, маска, която крие неимоверната им лакомия.
През февруари т.г. във връзка смяната на Конституцията от мафиотските партии, завладели Народното събрание ни, президента Радев сподели следното: „ Убеждението, че щом си на власт и имаш болшинство в Народното събрание, можеш да правиш каквото си поискаш, да погазваш демонстративно всевъзможни правила, даже и Конституцията, ни води в рискова посока. Защото оттук насетне всяка безпринципна и паянтова сглобка може да трансформира и прекроява главния закон съгласно своите настоящи ползи и зависимости… Днес няма никакво значение кои ще бъдат министрите в случай, че властта обслужва всевъзможни други ползи, само че не и ползите на българските жители. “
Президентът е безусловно прав в оценката си на това, което се случва в прелестната ни Татковина. И единственият метод да я спасим от злополуката, към която тя неудържимо лети, с помощта на държанието на бандитите в държавното ръководство, е да не ги допуснем още веднъж там с гласовете си на задаващите се избори.
Само по този начин ще осигурим бъдеще за себе си, за децата и внуците си.

Kreativen.bg
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР