Проф. Цоло Вутов е носителят на тазгодишната специалната награда на

...
Проф. Цоло Вутов е носителят на тазгодишната специалната награда на
Коментари Харесай

Ето кои взеха Оскарите на КРИБ

Проф. Цоло Вутов е носителят на тазгодишната специфичната премия на ръководителя на КРИБ за повсеместен принос за развиването на стопанската система в България. Наградите на най-голямата организация на работодателите у нас бяха раздадени довечера на юбилейния Пети годишен бал на КРИБ.

ВИЖ ОЩЕ: Борисов: Безплатното за едни е по-високи налози за други

Председателят на бизнес организация Кирил Домусчиев връчи наградата на проф. Цоло Вутов. Балът е под патронажа на премиера Бойко Борисов.

Награди бяха присъдени в категориите: " Качество ", " Растеж " и " Иновации ".

Победителят в категория „ Качество “ е " МТГ Делфин ". Премиерът Бойко Борисов връчи оценката на Светлин Стоянов, изпълнителен шеф на компанията.

" Монбат " беше отличена с втора премия в категория „ Качество “. Призът бе за Атанас Бобоков, основен изпълнителен шеф на компанията.

Заради равния брой точки събрани в гласуването в категория " Растеж " бяха връчени 2 огромни награди. Едната беше връчена от вицепремиера по икономическата и демографската политика Марияна Николова на Анатоли Георгиев, изпълнителен шеф на " Агрион Инвест ". Другият приз бе за " Биовет ". Той бе връчен от министъра на стопанската система Емил Караниколов на Ангел Желязков, изпълнителен шеф на " Биовет ".

" Виваком " стана победител в категория " Иновации ". Атанас Добрев, основен изпълнителен шеф на компанията, получи премията си от вицепремиера и външен министър Екатерина Захариева. Втората премия беше за " СИН Карс Интернешънъл ". Тя бе получена от инж. Росен Даскалов, притежател и шеф на компанията.

За положителното въодушевление по верем на юбилейния бал се грижеха квартет Destiny, Ку-ку бенд и певицата Нели Петкова.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР