Проф. Сербезова е в цялата играИмала ли си е фарма-мафията

...
Проф. Сербезова е в цялата играИмала ли си е фарма-мафията
Коментари Харесай

Проф. Костадин Ангелов с въпрос за липсата на лекарства: Имала ли си е фарма-мафията в България министър?

Проф. Сербезова е в цялата игра
Имала ли си е фарма-мафията в България министър, попита във фейсбук ръководителят на комисията по опазване на здравето към Народното събрание проф. Костадин Ангелов, който провокира следствие на ДАНС поради хроничния дефицит на медикаменти у нас за онкоболни и хора с диабет.

“Професор Сербезова явно е в цялата игра с реекспорта ”, сподели пред Евроком министърът на опазването на здравето проф. Христо Хинков във връзка на износа на медикаменти у нас и дейностите на служебния министър проф. Асена Сербезова.

“Какво е предиздвикало Христо Хинков да мълчи до момента, не знам и мога единствено да предсказвам. Но, както се споделя в поговорката “по-добре късно, в сравнение с в никакъв случай ”, съобщи проф. Ангелов.

“Няма да позволи към този момент хора да остават без медикаменти, до момента в който някой търгува с медикаментите им на техен тил! Призовавам правосъдната власт да се намеси бързо и изрично, откакто ДАНС и министъра реагираха! ”, уточни още ръководителят на комисията по опазване на здравето в 49-ото национално заседание. Преди дни проф. Ангелов популяризира и мейл, на който пациенти и фармацевти да подават сигнали за изчезнали лекарства. А от отчета на ДАНС стана ясно, че у нас е налице рестъпна скица за замогване на гърба на българските пациенти поради липса на медикаменти, от които се нуждаят.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР