Проф. Николай Габровски написа емоционален пост във Фейсбук: Съдът реши,

...
Проф. Николай Габровски написа емоционален пост във Фейсбук: Съдът реши,
Коментари Харесай

Съдът оправда Кевин Спейси: Дали някой от обвинителите ще понесе последствия от това?

Проф. Николай Габровски написа прочувствен пост във " Facebook ": " Съдът реши, Кевин Спейси е оневинен по всичките 9 (девет) обвинявания. Дали някой от “обвинителите " ще понесе последици от това? Дали някой от множеството хулители ще се извини или ще вложи сходна пристрастеност в изчистването на облика на един от най-сложните и надарени артисти на нашето съвремие? "  

Малко по-рано през днешния ден носителят на " Оскар " Кевин Спейси избухна в сълзи, когато правосъдните заседатели във Англия го признаха за почтен по деветте обвинявания за полово принуждение против четирима мъже в интервала 2004 - 2013 година, където той е артистичен шеф на лондонския театър  " Олд Вик ".

" Това в действителност е чудесна вест! ", разяснява носителят на " Икар " Владимир Карамазов, който още в края на предходната година пред " Фокус " пръв даде публичност по тематиката у нас, като предвижда и изхода на делата против Кевин Спейси, както и това, че " много скоро хората ще научат истината ": " А какво ще кажеш за Кевин Спейси? Това е за мен най-голямата легенда, до която аз желая да се докосна в този живот. И всичко това, което се случи към него, това са някакви орди момченца, които съгласно мен са се радели на опашки да се докопат до него, внезапно някой даде звук и се случи цялата тази идиотщина. Те фактически унищожиха индивида. Той е един от най-хубавите артисти в света. Не да, не знам, този човек, аз в случай че имам някаква опция в живота си да се срещна с него, аз бих бил супер благополучен. Той беше 10 години шеф на " Олд Вик " в Лондон, и там просто всички артисти, млади, не знам какво, са се борили да се докопат до него. Изведнъж – той е огромният изверг. Глупости на търкалета. Това са страшни идиотщини. Мисля, че сега желаят да го прокарат това нещо и тук в България, тъй като е просто съвременно. Просто желаят да го прокарат: ето, и ние сме като света, и ние сме съвременни. След 5 години, след 10 години, след 15 години. Но там също нещата съгласно мен много скоро ще се изчистят и хората ще научат каква е истината ", разяснява преди повече от половин година Карамазов и се оказа прав.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР