Проф. д-р Петър Петров, председател на Националния съюз на акушер-гинеколозите

...
Проф. д-р Петър Петров, председател на Националния съюз на акушер-гинеколозите
Коментари Харесай

Професор раздаде топла супа пред „Медлайн“

Проф. доктор Петър Петров, ръководител на Националния съюз на акушер-гинеколозите от доболничната помощ, беше първия посетител при започване на четвъртата година за благотворителна акция „ Топъл обяд “. Той раздаде пилешка чорба на хората в потребност пред болница „ Медлайн “ в Пловдив дружно с доктор Невен Енчев, президент на Ортодоксалния медал на Хоспиталиерите на Свети Йоан, по чиято самодейност се организира акцията.

„ Радостен съм, че мога да бъда част от благородната акция „ Топъл обяд “, в която съумял човек години наред оказва помощ на изпаднали в сложна житейска обстановка. Благодаря на доктор Енчев, че ме предложения и ме направи съпричастен “, съобщи професорът.

Той се оказа огромната изненада за известния пловдивски чудак Стефчо Автографа, който всеки петък получава храна, защото досега не беше взел автограф от доктора. Колекционерът се втурна с тетрадка и обяснението, че пази мемоари от Франсоа Митеран, Борис Елцин, Далай Лама и още доста известни персони. Подчерта, че на „ Топъл обяд “ също идват доста звезди като международно приетите спортисти Йордан Йовчев, Николай Бухалов и Армен Назарян, отец Боян Саръев, почетните консули на разнообразни страни Марияна Чолакова, Иван Соколов, Джузепе ди Франческо и Ехиязар Узунян, само че от всички тях има подпис. Затова няма по какъв начин да пропусне и него.

За началото на четвъртата година поканихме доктор, тъй като тази специалност е хуманна и всеки доктор умее да се грижи за хора, изпаднали в мъчно състояние, съобщи доктор Енчев.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР