Проф. Асен Балтов, който влиза в 49-ото НС като народен

...
Проф. Асен Балтов, който влиза в 49-ото НС като народен
Коментари Харесай

Проф. Балтов се отказа от депутатското място, ще е по-полезен като лекар. Рамбо го сменя

Проф. Асен Балтов, който влиза в 49-ото Народно събрание като депутат от ГЕРБ, се отхвърли от депутатското си място. Той беше в листата на ГЕРБ-СДС в 23 МИР в столицата.

„ Искам да благодаря на всички, които ме поддържаха като претендент за депутат от листата на ГЕРБ-СДС за 49-ото Народно събрание. Поради нормативни ограничавания обаче националният представител няма право да бъде на различен трудов контракт. Дори и да е доктор. В този смисъл взех решение да се откажа от депутатското си място, тъй като смятам, че ще бъда по-полезен за хората и обществото като лекар-ортопед травматолог “, написа Балтов във фейсбук.

„ Надявам се хората, които са ме подкрепили да не бъдат разочаровани, тъй като по-голяма част от тях са мои пациенти, другари, които знаят, че идеята ми в живота е да оказвам помощ на хората, без значение дали е на болничен или парламентарен терен. Благодаря на всички за поддръжката! Успех на всички сътрудници в 49 Народно събрание “, приключи Асен Балтов.
Очаква се на мястото на Балтов
да влезе Даниел Александров от Дупница, който бе №5 в столичната листа и №2 в кюстендилската. Шампионът по битка е прочут с прякора Рамбо.Миналата година той публично разгласи завършек на спортната си кариера.

В актива си Александров има сребро и три бронзови медала от европейски шампионати, трети на европейските олимпийски игри през 2015 година Той е повторен притежател на златния пояс „ Никола Петров “.

След оповестяването на резултатите на 6 април дава период до 9 април на народните представители да се откажат или да решат от кое място ще влязат в Народното събрание, в случай че са определени на две места.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР