Проектът за полагане на новата тръба за отпадни води по

...
Проектът за полагане на новата тръба за отпадни води по
Коментари Харесай

Проектът за полагане на новата тръба по дъното на Варненското езеро продължава успешно

 Проектът за полагане на новата тръба за отпадни води по дъното на Варненското езеро продължава сполучливо, само че сега се изчакват началото на дейностите по другия план на Държавно дружество " Пристанищна инфраструктура "  за осъществяване на рехабилитация за поддържане на плановите дълбочини на Канал 1 и Канал 2 в пристанище Варна. Това заяви за БНР заместник-кметът на община Варна Христо Иванов.

" Всички действия, които трябваше да бъдат осъществени от страна на компанията реализатор за ремонта на тръбопровода под Варненското езеро към днешна дата са налице. А точно доставка на 260 м нова тръба, отливане на утежнители, спойка на фланци и съответните монтажи. Изкопана е и траншеята “, сподели Иванов.

Изчаква се реализацията от Директива за птиците " Пристанищна инфраструктура " на удълбочаването на канала в този сектор, с цел да може да се завършват дейностите по проеката, уточни още Иванов.

Зам.-кметът разяснява, че към този момент е в ход планът за пробива от автомагистралата към бул. “Атанас Москов “, което ще бъде още една опция, с цел да не премнава тежкият трафик през центъра на града.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР