Проектът за газопровода Северен проект 2 е средство Русия да

...
Проектът за газопровода Северен проект 2 е средство Русия да
Коментари Харесай

Ди Велт: Северен поток 2 засилва влиянието на Русия в Европа

Проектът за газопровода " Северен план 2 " е средство Русия да ускори въздействието си в Европа посредством по-голям надзор върху доставките на сила, декларира в публицистична публикация през днешния ден немският закостенял в. " Ди Велт ", представен от ДПА и Българска телеграфна агенция.

" А в този момент Берлин употребява лост да прокара план, който разделя Европа - " Северен поток 2 ". Германия и Русия ще излязат спечелили от този план, до момента в който губещи ще са Полша, Украйна и всички тези страни в Европа, които изрекоха опасения за сигурността и желаеха да се обуздае, вместо да се предизвиква съветското предпочитание за експанзия. " Северен поток 2 " ще трансформира Германия в главния дистрибутор на съветски природен газ в Европа. Това е свястно от икономическа позиция, само че политическият отрицателен резултат ще е забележителен: Москва ще усили мощта си, до момента в който недоверието на централно- и източноевропейците към Германия ще нарасне ", показва вестникът.

Друг немски ежедневник, " Райн Некар Цайтунг ", се пита до каква степен благоразумно от страна на Берлин е преследването на противоречивия план за газопровода " Северен поток 2 " в миг, когато Русия демонстрира мускули.

Много е хубаво, че германско-френските връзки бяха изгладени /с компромиса за регулирането на газопровода " Северен поток 2 " /. Защо обаче този газов план се стартира тъкмо в този момент, от което ще завоюва най-много Русия, страна, която преди малко съобщи, че желае да усили нуклеарния си боеприпас и разполага с ракети, които могат да доближат безпроблемно Германия, центъра на Европейски Съюз, написа публицистичният екип.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР