Проект за нова автомагистрала Дунав – Егея“ ще бъде представен

...
Проект за нова автомагистрала Дунав – Егея“ ще бъде представен
Коментари Харесай

Проект за нова автомагистрала „Дунав – Егея“ ще бъде представен в Белене

Проект за нова автомагистрала „ Дунав – Егея “ ще бъде показан на обществеността в Белене на 17 февруари. Освен локалната власт, на срещата са поканени и представители на бизнеса в региона, и елементарни жители, оповестиха от управата на крайдунавския град.
Презентация на плана ще направи Румен Марков, шеф на Лардж Инфрастракчър Проджектс ООД – компания, която развива огромни инфраструктурни планове в България и в Европа. Автомагистрала „ Дунав – Егея “ е част от мегапроекта „ ABC+De “ - нов Пан-Европейски план за мултимодален превоз и ръководство на водите на река Дунав и притоците й, написа в анонса за срещата.
Компанията ще показа на присъстващите главните характерности на бъдещата автомагистрала, къде ще минава трасето й, по какъв начин ще се финансира построяването, какви са периодите за осъществяването на плана и други Ще бъдат разисквани и връзката на Свищов и Белене с автомагистралите „ Дунав – Егея “ и „ Хемус “, възможното построяване на нов язовир в региона и други
„ Това към момента е абстрактен план - от компанията към този момент идваха при мен и ми го показаха. Сега представянето ще бъде в по-голям формат. Те желаят да вършат и пристанище в нашия регион, което щяло да коства милиарди. За мен планът е единствено в идейна фаза, няма нищо съответно “, разяснява пред Actualno.com кметът на Белене Милен Дулев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР