Проект Варна в кадри и рими“ получи номинация за социална

...
Проект Варна в кадри и рими“ получи номинация за социална
Коментари Харесай

Проект Варна в кадри и рими“ с номинация за социална иновация

Проект " Варна в фрагменти и рими “ получи номинация за обществена иновация от Обществен дарителски фонд за Варна. Проекта е един от деветте начинания на неправителствени организации от Варна, които се осъществят с финансовата поддръжка на Фонда в интервала 2017-2018 година В края на годината Общественият фонд ще присъди награди на номинираните планове в три категории - обществена иновация, доброволчество и сливане на общности. 

Проект “ Варна в фрагменти и рими “ се осъществя от Сдружение " Женска демократична мрежа “. В рамките на плана беше създаден новаторски модул за хора с умствени увреждания, включващ приспособена методика за насърчаване на съществени умения в областта на връзката, себеизразяването, повишение на самооценката и консолидираното в общността. Новият модул беше сполучливо осъществен с присъединяване на 20 младежи с умствени увреждания в поредност от креативен работилници. Иновативният учебен запас " Фотография и логика на психиката “ ще бъде възложен в помощ на работата на психолози и обществени служащи, работещи в дневните центрове за  хора с умствени увреждания във Варна и в страната.

Проекта приключи с конкурс под надпис: " Живеем в свят, в който не е несъмнено кои са другите, само че е несъмнено, че всеки от нас е неповторим по своему. “ В състезанието взеха присъединяване 40 лица с увреждания които имат качества и капацитет в областта на фотографията и креативното писане от цялата страна. Инициативата завържи с пътуваща галерия от 60 фотографии и издаване на " Алманах на креативното ентусиазъм “. 

По време на пътуващата галерия, план " Варна в фрагменти и рими “ освен разпространява своя триумф и значителност, само че се трансформира и в част от други национални начинания, свързани с живота на хората в неравностойно състояние.

 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР