Проект в подкрепа на свободното изразяване под надслов Стена на

...
Проект в подкрепа на свободното изразяване под надслов Стена на
Коментари Харесай

„Стена на словото“ създават ученици в парк Артилерийски в Стара Загора

Проект в поддръжка на свободното изложение под надпис „ Стена на словото “ създадоха Мария Христова и Боряна Симеонова, ученички в Гимназията с преподаване на непознати езици (ГПЧЕ) „ Ромен Ролан “. Момичетата са водачи на тима по речи и диспути на британски език BEST* на учебното заведение.
,,Идеята на нашия план е да помогне на обществото, от което и ние сме част. Виждаме проблем в себеизразяването на доста от хората, и по-специално младежите. За огромна част е мъчно свободно и без терзание да кажат по какъв начин се усещат, да изкажат мнение, да дават нови хрумвания. Точно за това нашата стена е уместно място - всеки, който желае, може с тебешир да напише или нарисува нещо по този начин, че да се освободи от отрицателни и натоварващи усеща ", споделя Мария. 
Инициативата ще започва на 4 август в парк „ Артилерийски “ под шадравана, където всички искащи ще могат да изразят себе си.
*Фондация BEST (Bulgarian English Speech and debate Tournaments) организира надпревари на британски език в 5 категории - истинска тирада, интерпретативно четене на прозаичност или лирика, къса сценка с присъединяване на двама души и диспути.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР