Проект на решение за приемане на доклад за 2022 г.

...
Проект на решение за приемане на доклад за 2022 г.
Коментари Харесай

МС ще приеме доклад за 2022 г. за състоянието на безопасността на движението по пътищата

Проект на решение за приемане на отчет за 2022 година за положението на сигурността на придвижването по пътищата и осъществяването на националната тактика за сигурност на придвижването ще одобри държавното управление на постоянното си седмично съвещание. Това оповестиха от пресцентъра на Министерския съвет. 

В дневния ред е включено и приемането на решение за одобрение план на Закон за изменение и допълнение на закона за автомобилните транспорти.

Правителството ще прегледа и предложение до Народното събрание за одобрение на съглашението за присъединяване на република България в програмата на Организацията за икономическо съдействие и развиване за Украйна с непринуден финансов принос в размер на 60 хиляди евро - 117 350 лева Споразумението сред република България, от една страна, и Организацията за икономическо съдействие и развиване, от друга, е подписано посредством замяна на писма от 17-и и 21 август 2023 година

Очаква се още държавното управление да прегледа план на разпореждане за одобрение на спомагателни разноски по бюджета на омбудсмана на република България за 2023 г.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР