Продуцентът веднага се обадил на Алекс да изрази съболезнованията си

...
Продуцентът веднага се обадил на Алекс да изрази съболезнованията си
Коментари Харесай

Маги Халваджиян С Разтърсващи Разкрития За Иван Ласкин. Точно Преди Смъртта Си Той Е Бил

Продуцентът незабавно се обадил на Алекс да изрази съболезнованията си и да й предложи помощ в случай че се нуждае. Макар да знаел, че тъгата й е огромна и е мъчно да се помогне на някой, който е изгубил толкоз непосредствен човек.

Арменецът си спомня, че последната му среща с Иван Ласкин била по време на празненство. В което взела участие огромна компания и екранния Васко да Гама от село Рупча дошъл с половинката си Алекс.

От дума на дума и в диалог с Джуди Халваджиян продуцентите взели решение да включат Иван в Господарите. Но за жалост тази концепция останала неосъществена тъй като артистът се разболял и влезнал в болница.

Маги Халваджиян признава, че алкохолът на никого не прости. Ако се пуснеш по течението се озоваваш във въртоп. И няма избавяне от тази взаимозависимост. Арменецът споделя, че не съди Иван, само че такава орис като неговата имат доста артистични персони, които поради огромната си емоционалност намират разтуха в пиенето.

Магърдич с тъга признава, че Ласкин се опитвал да се пребори с порока си. Но от време на време се случва по този начин, че някакви на тип елементарни неща са доста по-силни от индивида, предават от show.blitz.bg.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР