Продуцентът, режисьор и косценарист на Страстите Христови“ Мел Гибсън изказа

...
Продуцентът, режисьор и косценарист на Страстите Христови“ Мел Гибсън изказа
Коментари Харесай

Мел Гибсън за актьора Христо Живков: Ще ми липсва, но знам, че страданието му е приключило

Продуцентът, режисьор и косценарист на „ Страстите Христови “ Мел Гибсън изрече съболезнованията си за Христо Живков - една от звездите в неговия блокбъстър от 2004 година - който умря след дълга борба с рака на 48 годишна възраст.

„ Моят безценен другар Христо загуби своята героична борба с рака. До последния миг той беше изпълнен с вяра и духът му беше мощен. Ще ми липсва, само че знам, че страданието му е завършило. Бог да го пази “, написа в изказване за Fox News Digital артистът.

Живков е роден на 18 февруари 1975 година в София. Той взе участие в наградения италиански филм „ Професията на оръжията “ и „ Добрата война “, американско-италианска продукция с присъединяване на звездата от „ Челюсти “ Рой Шайдър през 2002 година

През 2004-та той влезе в ролята на Йоан Богослов в хитовата лента, паралелно до Джим Кавийзъл и Моника Белучи.

Живков продължава да играе и продуцира главно в Италия, а по-късно става съосновател на Red Carpet Films през 2009 година

Италианската актриса Мария Грация Кучинота, която взе участие във филми като „ Пощальонът “ и кино лентата за Пиърс Броснан за Джеймс Бонд „ Светът не е задоволителен “, също изрече своята респект към българския артист в своя Instagram.

През 2016 година Гибсън удостовери, че има проекти да направи продължение на „ Страстите Христови “, само че статусът на кино лентата, в това число и актьорите, не са известни и досега, написа Fox news. 

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР