Продуктите, представени в тази статия, са от марки, които се

...
Продуктите, представени в тази статия, са от марки, които се
Коментари Харесай

34 артикула за контейнери, които ще организират вашата кухня

Продуктите, показани в тази публикация, са от марки, които се оферират в NBCUniversal Checkout Marketplace. Ако закупите нещо посредством нашите връзки, ние получаваме комисионна.

Вашето пролетно ободряване би трябвало да включва образуване на вашата кухня. Различните предмети под мивката ви се нуждаят от спретнато място за сядане и отбягване на разливи. Подправките на плота ви може да са по-лесни за намиране, в случай че в действителност са имали избрани места за отиване. И не ни карайте да започваме да декантираме овесени ядки, паста, ядки и бонбони в контейнери за предпазване на храна. Те обезпечават елементарен достъп и усилват домашния фон!

Можете да намерите всички тези неща и доста повече в The Container Store. Контейнерният магазин е сбъдната фантазия на уредника. Без значение дали сте експерт в организирането на дома или занапред навлизате в ерата на органайзера, този магазин разполага с инструментите за образуване и домакински фон, от които се нуждаете, с цел да поддържате нещата подр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР