„Продиджи информираха феновете си, че се завръщат в студиото за

...
„Продиджи информираха феновете си, че се завръщат в студиото за
Коментари Харесай

„Продиджи“ се завръщат година след смъртта на Флинт

„ Продиджи " осведомиха почитателите си, че се завръщат в студиото за записване на иден албум, оповестява „ Контактмюзик ".

Това ще бъде първия им нов материал след гибелта на Кийт Флинт. Покойният артист и танцьор на групата с шлагери като „ Firestarter " трагично умря на 49-годишна възраст през март 2019 година

Сега членовете на групата Лиъм Хаулет и Максим още веднъж се впускат в запис на нов албум, който би трябвало да последва „ No Tourists " от 2018 година, последният с присъединяване на фронтмена Кийт преди гибелта му.

Заедно със студийна фотография, оповестена на формалната страница на групата във Facebook, текстописецът и продуцент Лиъм написа: „ Обратно в студиото... чисто нови мелодии на „ Продиджи " са на път. Бууум! "

Тялото на Кийт бе намерено в дома му в Есекс и по-късно стана ясно, че той се е обесил и е имал неуточнени количества кокаин, алкохол и кодеин в кръвта си по време на самоубийството. Висшият правосъден доктор в Есекс, Каролайн Бийзли-Мъри, разгласява намерено умозаключение, заявявайки обаче, че няма задоволително доказателства, които да дефинират гибелта на музиканта като самоубийство.

След гибелта на Кийт, групата анулира всички планувани дати за турне, в това число за фестивала в Гластънбъри. Те написаха в Туитър: „ С голям потрес и горест можем да потвърдим гибелта на нашия брат и най-хубав другар Кийт Флинт. Истински пионер, модернист и легенда. "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР