Продавач в магазин в Минесота и постоянен“ на квартала беше

...
Продавач в магазин в Минесота и постоянен“ на квартала беше
Коментари Харесай

Продавач в магазин за хранителни стоки в Минесота, който беше „постоянен“ в квартала, беше убит, когато „луд“ мъж го прониза със стик за голф

Продавач в магазин в Минесота и „ непрекъснат “ на квартала беше погубен в петък, когато полудял клиент прокара стик за голф през неговия гърдите, сподели полицията.

Тейлър Джъстин Шулц, на 44 година, твърди, че е донесъл няколко продукта на гишето на Oak Grove Grocery, дребен квартален магазин покрай центъра на Минеаполис, малко преди 13:00 часа. преди да стартира непровокирана офанзива.

Шулц прониза 66-годишния чиновник — разпознат от общността като танцьора Робърт Скафте — „ през торса “ с тоягата, преди да избяга от постройката, сподели полицейското ръководство на Минеаполис.

Съседът Тони Гутоски, който инцидентно влезе в магазина незабавно по-късно, сподели, че Скафте е бил в схващане и нащрек макар бруталните пострадвания.

„ Той говореше, той отговаряше на въпроси “, сподели Гутоски пред The ​​Post.

„ Той ми сподели, че пичът, който пристигна по-рано, който се държеше на вманиачен и викаше за дяволите, се върна и го атакува. “

Скафте беше откаран по неотложност в близката болница, къд...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР