Продължителното заземяване на някои реактивни самолети Boeing 737 Max увеличава

...
Продължителното заземяване на някои реактивни самолети Boeing 737 Max увеличава
Коментари Харесай

Разследването защо панел е взривил самолет Boeing Max 9 се фокусира върху липсващи болтове

Продължителното заземяване на някои реактивни самолети Boeing 737 Max усилва натиска върху Boeing и подизпълнителя, който е направил фюзелажа и е конфигурирал панел, който се е взривил оставяйки зейнала дупка в аероплан на Alaska Airlines предходната седмица.

Разследващите знаят последователността от събития, довели до детонацията в петък вечерта, само че не знаят повода. Въпросът е дали са инсталирани болтове, употребявани за закрепване на панела, наименуван запушалка на вратата. Следовател от Националния съвет за сигурност на превоза споделя, че болтовете не са били открити и организацията няма да разбере дали въобще са били на мястото си, до момента в който тапата на вратата не бъде изследвана в лаборатория.

В допълнение към проблемите на Boeing, Alaska Airlines и United Airlines – двата американски превозвача, които летят с Max 9 – оповестиха за намиране на разхлабени болтове и различен хардуер в други панели, което допуска, че проблемите с качеството на тапите на вратите не са лимитирани до една ра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР