Продължителното спиране от експлоатация на някои самолети Boeing 737 Max

...
Продължителното спиране от експлоатация на някои самолети Boeing 737 Max
Коментари Харесай

Разследването за инцидента със Boeing Max 9 се фокусира върху липсващи болтове

Продължителното прекъсване от употреба на някои самолети Boeing 737 Max ускорява натиска върху Boeing и подизпълнителя, който е изработил фюзелажа и е инсталирал панела, който се взриви и остави дупка в самолета на Alaska Airlines предходната седмица.

Разследващите знаят последователността на събитията, довели до инцидента в петък вечерта, само че не знаят повода. Ключов въпрос е дали болтовете, употребявани за закрепване на панела, наименуван запушалка на вратата, са били инсталирани. Следовател от Националния съвет за сигурност на транспорта( NTSB) споделя, че болтовете не са открити и организацията няма да знае дали въобще са били сложени, до момента в който тапата на вратата не бъде изследвана в лаборатория, заяви

Към проблемите на Boeing се прибавят и Аляска Еърлайнс и Юнайтед Еърлайнс - двата американски превозвача, които летят с Max 9 - които оповестяват, че са разкрили разхлабени болтове и различен хардуер в други панели, което допуска, че проблемите с качеството на тапите на вратите не са лимитирани единствено до един аероплан.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР