Продължението на Сексът и градът ще зарадва почитателите с втори

...
Продължението на Сексът и градът ще зарадва почитателите с втори
Коментари Харесай

„Просто ей така“ се завръща с втори сезон

Продължението на " Сексът и градът " ще зарадва феновете с втори сезон, оповестиха от HBO Max във вторник. Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис още веднъж ще се превъплътят в облиците на приятелките Кари Брадшоу, Миранда Хобс и Шарлот Йорк, с цел да търсят отговори на житейските въпроси, свързани с любовта, другарството и кариерата в Ню Йорк.

" Радвам се и съм разчувствуван да опиша още истории за колоритните и смели героини, изиграни от тези силни, невероятни актриси ", съобщи в прессъобщение изпълнителният продуцент Майкъл Патрик Кинг. " Факт е, че всички ние сме разчувствани. Просто ей по този начин... нашият полов живот се завръща. "

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от And Just Like That... (@justlikethatmax)

„ Бяхме възхитени от полемиката, която героините и техните истории предизвикаха. Гордеем се с работата на Майкъл Патрик Кинг и нашите прелестни сценаристи, продуценти и актьорски състав, които вдъхнаха живот на тези истории на екрана. Нямаме самообладание почитателите да видят какво ги чака в сезон 2! “, споделя Сара Обри, началник на истинското наличие в HBO Max.

„ По време на работата по първи сезон, усещахме това като ново началото. Разполагахме с задоволително положителни истории, с цел да бъдем оптимисти за продължение на продължението “, заяви Кинг.

Докато истинската поредност " Сексът и градът "  показва живота на няколко приятелки в 30-те им години, продължението прави опит за надграждане, като споделя една по-непопулярна тема - провокациите и предарзсъдъците, които срещат зрелите дами, само че съумяват да ги надмогнат.
„ Просто ей по този начин “ и облеклата втора ръка


 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР