Продължението на двата филма - от 1995 г. и от

...
Продължението на двата филма - от 1995 г. и от
Коментари Харесай

„Лоши момчета завинаги“ продължава да вълнува публиката

Продължението на двата кино лентата - от 1995 година и от 2003 година - „ Лоши момчета вечно “ към този момент трета седмица не разрешава никой да го изпревари по зрителски интерес , сочат систематизираните данни от киносалоните. Новите завършения на старите сътрудници Маркъс и Майк , които се връщат назад в играта, са гледани от 89 307 фенове и имат 896 155 лв. от билетите им.

На второ място също трета седмица продължава да е новата екранизация по книгите на Хю Лофтинг - „ Доктор Дулитъл “. Случващото се във викторианската ера с говорещия с животни лекар и търсенето на незнайно лекарство са гледани от към този момент 63 821 фенове и имат 672 999 лв. доходи.

Първата премиера от предишния уикенд - „ Джентълмените “ , е на трето място по зрителски интерес. Новият филм на Гай Ричи за английския наркобарон Мики, който се пробва да продаде бизнеса си на американци от Оклахома, е гледан от 6731 фенове и има 69 928 лв. доходи за първите три дни у нас.

Четвърто място е за носителя на най-вече награди БАФТА'2020 - „ 1917 “ на Сам Мендес . Близо двучасовият роман за пътуването на двама английски бойци през вражеска територия по време на Първата международна война, с цел да занесат значима заповед на далечен батальон, е към този момент 10 дни на екраните у нас и са го гледали 11 002 фенове и има 108 628 лв. от билетите им.

Пето място е за българската коопродукция „ 18% сиво “ на режисьора Виктор Чучков-син . Филмовото странствуване по претекстове от романа на Захари Карабашлиев с Рушен Видинлиев, Доля Гавански, Рон Кук, Йокей Емерс, Борис ван Северен, Норман Боуман, Сузане Вюст, Орландо Сийл, Маделин Канон, Самуел Финци е към този момент 10 дни на екраните и за това време са го гледали 12 777 фенове и има 106 381 лв. от билетите им.-->

Шеста позиция е за втората премиера от предишния уикенд - „ Джоджо заека “ по романа на Кристин Луненс от 2004 година Сатиричната история от времето на хитлеризма в Германия, предходна през въображаемия другар на Джоджо - Адолф, е гледана от 1934 фенове и има 19 670 лв. доходи от първите три у нас.

Седмо място е за съветската анимация „ Овца или вълк 2: Голям прас! “ . Продължението на приказката за взаимното общуване сред вълци и овце, нарушено този път от две миловидни създания, които ще основат доста проблеми е към този момент пета седмица на екраните и за това време са го гледали 37 346 фенове и има 370 142 лв. доходи.

Друг български филм е на осма позиция по зрителски интерес - „ Диви и щастливи “ . Започващата от супермаркет в София история, която стига до Велико Търново, минава през Русе и приключва във Варна, е към този момент десета седмица на екраните и за това време са я гледали 86 356 фенове и има 805 762 лв. доходи.

На девето място е третата премиера от предишния петък - българският „ Екшън “ на режисьора Радослав Илиев . Сатиричната история за трима младежи, които желаят да създадат популярен екшън филм, е гледана от 1331 фенове и има 11 284 лв. от билетите им.

Десета позиция е за анимацията „ Шпионски бъркотии “ , основана по късометражната „ Pigeon: Impossible “ на Лукас Мартел . Превръщането на супер шпионина Ланс в гълъб, който би трябвало да откри всесилен софтуерен терорист - Тристан, е към този момент месец и половина на екраните и е гледано от 44 784 фенове и има 436 111 лв. от билетите им.



Извън първите 10 е четвъртата премиера от предишния уикенд - „ Матиас и Максим “ . Канадската драма за преобърната визия за другарство след целувка сред двамата младежи в студентски филм е гледана от 302 фенове и има 2765 доходи от билетите им.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР