Продължават засилените проверки по основните пътни направления на страната. Този

...
Продължават засилените проверки по основните пътни направления на страната. Този
Коментари Харесай

Полицията затяга примката около джигитите, на пътя стана страшно!

Продължават засилените инспекции по главните пътни посоки на страната. Този път фокусът ще бъде ориентиран към потока, тръгващ от морските селища и отправящ се към огромните градове.

Екипите ще наблюдават с цялата налична техника за съблюдаване на скоростните режими, ще има засилени инспекции за приложимост от водачите на алкохол, наркотични субстанции и/или техни аналози, както и да не се позволява придвижване на неправоспособни водачи и придвижване в спешната лента на автомагистралите.

„ Днес републиканската пътна мрежа ще бъде наситена с екипи от обедните часове, когато се чака засилен трафик от морето в посока София и огромните градове. До момента, главните нарушавания, които се откриват са за скорост. Само в първия ден на интервенцията бяха установени 512 нарушавания за скорост “, заключи контрольор Петър Соколов от отдел „ Пътна полиция “, ГДНП.

В интервенцията през днешния ден, с изключение на чиновници на Пътна полиция, ще се включат и техни сътрудници от Криминална полиция и от секторите за надзор на общоопасните средства. Предвидено е по пътищата да има и цивилни патрули. Контрол ще се реализира и от въздуха с хеликоптера на ГДГП.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР