Продължават засилените проверки на полицияta за нарушители на пътя. До

...
Продължават засилените проверки на полицияta за нарушители на пътя. До
Коментари Харесай

Близо 40 000 човека са санкционирани при засилените проверки на КАТ

Продължават засилените инспекции на полицияta за извършители на пътя. До момента са глобени близо 40 000 извършители.
Започват и дейни инспекции против към водачи, които карат с отнети книжки или без да имат въобще удостоверение за ръководство на автомобил.
Главният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Петър Тодоров е разпоредил на шефовете на Столичната полиция и на регионалните дирекции на Министерство на вътрешните работи в страната да подхващат спомагателна организация във връзка с контрола на неправоспособни водачи, както и на такива, които са лишени от право да ръководят леки коли.
Специални ограничения ще бъдат взети и във връзка с притежатели на коли, които позволяват или дават ръководството на колите си на хора, които нямат шофьорска брошура.
В обособена точка на документа основният секретар разпорежда във всеки случай, при който е открито сходно нарушаване, да се взема отношение освен във връзка с лидера, само че и към притежателя, когато има съображение за това.
За следващ ден продължава интервенцията на Столична дирекция на вътрешните работи и на регионалните дирекции на Министерство на вътрешните работи в страната против водачи, които ръководят коли под въздействието на алкохол и опиати.
Снощи в столицата беше арестуван лидер, чиято проба с дрегер сподели 5,11 промила алкохол. Освен това при инспекция лидерът се оказа, че е използвал и канабис.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР